Gabriel Cherbeleaţă, favorit pentru postul de universal la Volei Municipal Zalău

Cu toate că echipa zălăuană nu va mai beneficia în acest sezon de serviciile ungurului Peter Nagy, antrenorul bulgar, Stoyan Stoev, nu pare deloc îngrijorat de faptul că va avea un singur jucător pentru postul de universal

Peter Nagy, unul dintre cei mai valoroşi universali pe care i-a avut clubul zălăuan în ultimii cinci ani, nu a avut cea mai bună evoluţie în sezonul trecut, iar antrenorul de la acea vreme, Aurel Vlaicu, a început câteva meciuri cu Gabriel Cherbeleaţă pe postul de fals. Conducerea clubului nu a fost de acord cu pretenţiile financiare pe care le-a avut voleibalistul maghiar la finalul sezonului, astfel că cele două părţi au încetat colaborarea. În aceste condiţii, Gabriel Cherbeleaţă a rămas singurul fals din lotul formaţiei zălăuane, însă bulgarul Stoyan Stoev, nu pare deloc îngrijorat de acest aspect. „Gabriel Cherbeleaţă va juca în prima fază a campionatului, deoarece, la posibilităţile noastre financiare, în acest moment nu putem cumpăra un jucător mai valoros decât Cherbeleaţă. Vom aduce anul viitor un jucător, pe care să ne putem baza în faza a doua a campinatului, fiindcă în acel moment, jucătorul respectiv va fi de două ori mai pregătit şi va rezolva problema. Cel mai important este să ajungem în primele patru echipe ale campionatului”, a precizat Stoev.
Originar din Câmpulung Muscel, Gabriel Cherbeleaţă a fost transferat la echipa zălăuană în vara anului trecut, după trei sezoane în care a jucat la Universitatea Cluj.

2 Thoughts to “Gabriel Cherbeleaţă, favorit pentru postul de universal la Volei Municipal Zalău”

  1. aaa

    sa-i taie din salar lui tirle si nicolae si o sa fie bani. conducere de rahat? ce faci daca se accidenteaza cherbeleata?

  2. SUPORTER

    bine zici ‘aaa’ ,mama ei de conducere !!!!

Leave a Comment